Terebesi Art Design

Fenntartható álomesküvő

Hogyan tegyük egy kicsit egyszerűbbé, meghittebbé és fenntarthatóvá az esküvőnket? Elsőre talán kicsit bonyolultnak hangzik, de annál egyszerűbb a megoldás! :)

Esküvőszervezés során hajlamosak vagyunk kicsit kétségbe esni! Mindent akarunk egyszerre! A túl nagy kínálat elbizonytalaníthatja az ifjú párt, hiszen most kezdik közös életüket és az esküvő mellett már az új otthonukat is tervezgetik.

A tudatos vásárlás és a fenntartható megoldások egyre inkább a vásárlásaink részévé válik. Nem kell feltétlenül a hagyományokhoz vagy az aktuális trendekhez igazodni.

Szeretnél felesleges, egyszer használható dekoráció helyett olyan esküvői dekorációt, ami egész életedben a nagy napra emlékeztetne titeket? Olyan terméket keresel, ami a modern lakásokban is megállja a helyét?

De hogyan találd meg azt az esküvői dekorációt, ami akár otthonod éke is lehet?

Egyszerűen! Álmodd meg az esküvő színeit és megfestem az esküvő színeivel azt a festményt, ami az esküvőd napján is része lehet a dekorációnak és akár a modern nappalid vagy hálószobád része is lehet. Mai modern enteriőrben nagyszerűen mutatnak az absztrakt alkotások!

Megmutatom mire gondoltam :)


Esküvő színeivel dekoráció

Absztrakt festmények enteriőrben

A nyereményjáték már lezárult.


Játékszabályzatot itt találod: Nyereményjáték - Esküvő kiállítás